Uspešno izvedena zaključna prireditev projekta Razvoj za razvoj

Zbrane je nagovoril župan občine Šmarje pri Jelšah, g. Jože Čakš, nekaj besed o uspešnem čezmenjem sodelovanju pa sta povedala tudi direktorja razvojnih agencij, ki sta projekt pripravili in vodili, ga. Zlata Ploštajner, direktorica RA Kozjansko, in g. Siniša Hajdaš-Dončić, direktor Zagorske razvojne agencije iz Krapine.

 

Poleg obeh razvojnih agencij so bili partnerji v projektu na slovenski strani še Razvojna agencija Sotla iz Šmarja pri Jelšah, Zavod za kulturo, turizem in razvoj Rogatec, Šolski center Šentjur in Občina Šentjur.

 

Zbrani udeleženci delavnic in usposabljanj z obeh strani meje so ob kulturnem programu in sproščenem druženju izmenjali izkušnje in vtise ter razpravljali o možnih načinih čezmejnega sodelovanja v prihodnje.

 

 

Projekt delno financira Evropska unija v okviru Programa pobude Skupnosti INTERREG IIIA Sosedskega programa Slovenija – Madžarska – Hrvaška 2004-2006.
Organ upravljanja Sosedskega programa Slovenija – Madžarska – Hrvaška 2004-2006 je Služba Vlade Republike Slovenije za lokalno samoupravo in regionalno politiko. Za vsebino dokumenta je odgovorna Razvojna agencija Kozjansko in v nobenem primeru neizraža stališča Evropske unije.

Nazaj
SHIFT + A