Sodeluj na mladinskem mednarodnem projektu v Šentjurju

»RESPECT – It`s not just a talk ... it`s a youth action«, 22.- 31. 8. 2008

Zadnji teden v avgustu bomo v Šentjurju gostili skupino mladih iz Luksemburga, Hrvaške in Srbije, starih med 16. in 24. let.
Glavni temi projekta, ki se ju bomo dotaknili skozi razvedrilne in simulacijske igre, diskusije, interaktivne delavnice, šport, mednarodne kulturne večere, skupno kulturno prireditvijo ter delavnice za lokalno mladino, sta
medkulturni dialog in antidiskriminacija.

Udeleženci projekta bodo skupaj pripravili medkulturne plesne, glasbene, fotografske, športne in ustvarjalne delavnice za mlade 3 krajevnih skupnosti v občini Šentjur.

Če te zanima sodelovanje na projektu in si star med 16. in 24. letom, lahko dobiš več informacij na tel: 041 205 833 ali e-naslov: moisha86@gmail.com (Mojca – vodja mladinske skupine) ter na tel: 031 606 842 ali e- naslov: lara.zmaher@ra-kozjansko.si (Lara – odgovorna za izvedbo projekta).

Sodeluješ lahko na dva načina:

  • da si del 8- članske mladinske skupine, ki bo 9 dni sodelovala pri ustvarjanju in izvedbi projekta skupaj s 25 mladimi iz Hrvaške, Srbije in Luksemburga ( prisotnost od 22.-31.8.2008) ali
  • da se udeležiš mednarodnih delavnic, ki jih bo pisana mladinska druščina pripravila v Šentjurju in dveh drugih krajevnih skupnostih za lokalno mladino.


Udeležba na projektu in sodelovanje na delavnicah je brezplačno! Uradni jezik projekta je angleščina. 8-članska skupina se začne na projekt pripravljati v začetku avgusta, zato pohiti!!!


Projekt sofinancirata Evropska komisija v okviru programa „Mladi v akciji“, ki ga v Sloveniji izvaja MOVIT Nacionalna agencija MLADINA ter Občina Šentjur. Izvaja pa ga Razvojna agencija Kozjansko.

 

Nazaj
SHIFT + A