Prepoznavnost mladih podjetnikov v lokalnem okolju

Mladinski center Šentjur, programska enota Razvojne agencije Kozjansko, nudi možnost enomesečne brezplačne predstavitve desetim mladim podjetnikom. Predstavitev je priložnost za predstavitev njihovih produktov oz. storitev širši javnosti, predvsem na območju občine Šentjur.

 

Priložnost nudimo podjetnikom, starim do vključno 35 let, s ciljem, da okrepijo svojo komunikacijo z javnostjo, povečajo prepoznavnost, dosežejo nove ciljne skupine ter si pridobijo nove stranke. Pri tem poslovna dejavnost podjetnika ni pomembna, saj je zaželena zastopanost različnih področij - od gradbeništva, storitev, obrtnih dejavnosti, trgovine, stare obrti, turizma …

 

Predstavitev mladih, že uveljavljenih ali pa podjetnikov, ki šele pričenjajo s poslovanjem obsega:

  • predstavitev v izložbenem oknu ob drugi najbolj prometni cesti v mestu Šentjur, po kateri se dnevno pelje okrog 9790 vozil, v neposredni bližini pa so glasbena šola, diagnostični center, lekarna in osnovna šola, zaradi česar je ulica zelo pretočna in polna radovednih sprehajalcev,
  • na Facebook strani Mladinskega centra Šentjur,
  • na spletnih straneh www.mladi-sentjur.si, www.ra-kozjansko.si in www.sentjur.si,
  • preko e-pošte, ki se pošilja na 5.000 e-naslovov,
  • posredovana predstavitvena PR sporočila lokalnim in regionalnim tiskanim ter elektronskim medijem.

Enomesečne predstavitve potekajo v okviru mladinskega projekta »Set up!«, ki se osredotoča na razvoj podjetniške miselnosti med mladimi.

 

Več informacij za sodelovanje dobite na e-naslovu: mladi@ra-kozjansko.si ali na tel: 031 606 842 (Lara Žmaher). S prvimi predstavitvami bomo pričeli jeseni 2016 - v mesecu septembru.

 

 

 

Projekt sofinancira Evropska komisija iz programa Erasmus+ Mladi v akciji.

 

Nazaj
SHIFT + A