Poziv k prijavam ekip na Jadranske igre 2015

Šesta sezona Jadranskih iger se je uradno pričela v soboto 6. junija 2015. Letos bodo igre potekale v največjem obsegu doslej saj se širijo na 12 držav v regiji. Novost iger v Sloveniji je, da se bodo letos odvile v bistveno večjem obsegu, kot v preteklih letih, saj bodo potekale kvalifikacije v več mestih, sledila bosta dva polfinala in veliki slovenski finale. 
 
Turneja dolga 106 dni bo to poletje obiskala kar 45 lokacij vzdolž regije. Več kot 2500 tekmovalcev in 70000 obiskovalcev, bo imelo priliko občutiti čar tega športno zabavnega spektakla, ki se bo septembra zaključil z dvema mednarodnima polfinaloma in mednarodnim finalom, predvajanih na televizijah v državah ekip Jadranskih iger. 

Prve letošnje kvalifikacije Jadranskih iger v Sloveniji bodo že 21. junija v Ljutomeru. 27. junija so na sporedu kvalifikacije v Kopru, nato pa se karavana Jadranskih iger  seli na Hrvaško in v Črno Goro. V Slovenijo se ponovno vrne zadnji teden avgusta, s kvalifikacijami v Radljah ob Dravi in v Domžalah. Organizatorji se dogovarjajo še z nekaj potencialnimi gsotitelji, zato obstaja možnost, da bodo kvalikacije še v kakšem slovenskem mestu. Prvo polfinale Jadranskih iger v Sloveniji bo v Kranju, drugo v Velenju, sledilo pa jima bo veliko slovensko finale 30. avgusta v Kopru. Organizatorja Jadranskih iger v Sloveniji sta Kooperativa Alpe Adria in agencija Adria events.

Prijave za sodelovanje na Jadranskih igrah so odprte

Ekipe 8 članov, med katerimi morajo biti vsaj 3 dekleta, se prijavijo na  elektronski naslov: E: slovenija@jadranskeigre.com, na katerega pošljejo izpolnjeno in podpisano (skenirano) prijavnico, ki jo snamete tukaj. Prednost pri sodelovanju na Jadranskih igrah imajo ekipe, ki se bodo prijavile prve. 

Do fotografij iz lanske sezone Jadranskih iger v Sloveniji lahko dostopate tukaj. Predstavitveni video Jadranskih iger v Sloveniji si lahko ogledate tukaj.  Za več informacij obiščite spletno stran: www.jadranskeigre.com
 
 

Koledar Jadranskih iger v Sloveniji 2015
 

DATUM

KRAJ DOGODKA

STATUS TEKMOVANJA

21.6.2015.

Ljutomer

Kvalifikacije

27.6.2015.

Koper

Kvalifikacije

23.8.2015.

Radlje ob Dravi

Kvalifikacije

24.8.2015.

Domžale

Kvalifikacije

26.8.2015.

Kranj

Polfinale

28.8.22015.

Velenje

Polfinale

30.8.2015.

Koper

Finale

 

Nazaj
SHIFT + A