Štirje javni razpisi Javnega sklada RS za kulturne dejavnosti

Javni sklad RS za kulturne dejavnosti je 25. februarja 2011 objavil štiri javne razpise za sofinanciranje nakupov opreme in investicijskega vzdrževanja prostorov za ljubiteljske kulturne dejavnosti. Razpisi so odprti do 25. 3. 2011.
  • Javni razpis Prostori/oprema, v okviru katerega se sofinancirajo predvsem manjše investicije obnove prostorov, nakup avdiovizualne ter druge tehnične opreme za izvajanje dejavnosti, razpisana sredstva v višini 320.800,00 €.
  • Javni razpis Specializirana oprema je namenjen nakupu in izdelavi folklornih kostumov ter nakupu pihalnih in tamburaških instrumentov, razpisana sredstva v višini 130.000,00 €.
  • Javni razpis MKC je namenjen predvsem mladinskim kulturnim dejavnostim, sofinancira se tehnična, avdiovizualna ter komunikacijska oprema, ki omogoča nove pristope pri umetniškem ustvarjanju,  razpisana sredstva  v višini 84.000,00 €.
  • Javni razpis Informatika je namenjen kulturnim društvom in zvezam kulturnih društev, v okviru katerega se sofinancira nakup informacijske in komunikacijske opreme, razpisana sredstva v višini 73.000,00 €.
Nazaj
SHIFT + A