Info točka MGRT »Kako do sredstev« ter »mreža VEM«

Podjetja, ki  želijo izvedeti več  o možnostih črpanja evropskih sredstev za programsko obdobje 2014-2020, lahko na e-naslov: eusredstva.mgrt@gov.si pošljejo poizvedbo in ji priložijo osnovne podatke o svojem poslovanju (velikost podjetja, področje delovanja, svoje kontaktne podatke ter idejo projekta, za katerega bi želeli pridobiti sofinanciranje iz evropskih sredstev).

 

Strokovne službe na Ministrstvu za gospodarski razvoj in tehnologijo (MGRT) bodo predstavitev pregledale in posredovale odgovor z informacijo, do katerih sredstev so upravičeni ter predviden termin ustreznega javnega razpisa/poziva. Podjetja se prek navedenega e-naslova lahko dogovorijo tudi za sestanek na MGRT.

 

MGRT bo v obdobju 2014-2020 izvajal strateški projekt vlade RS za vzpostavitev "mreže VEM". Namen mreže "VEM" točk bo izvajanje sodobnih oblik podpornih storitev na nacionalni oziroma regionalni ravni, ki bodo nudile podporo podjetjem tudi na področju črpanja evropskih sredstev. Do polnega delovanja "mreže VEM" pa bodo na MGT s pomočjo Info točke »kako do sredstev« podjetjem posredovali informacije o črpanju evropskih sredstev v novi finančni perspektivi 2014-2020.

 

Sicer pa so vse najave javnih razpisov oziroma javnih pozivov, ki jih objavlja ministrstvo, objavljene na spletnih straneh ministrstva v delu »Kako do sredstev«.

 

Nazaj
SHIFT + A