Vabilo na delavnico: Zbiranje sredstev za nevladne organizacije s pomočjo množičnega financiranja - crowdfundinga

IPAK Inštitut za simbolno analizo in razvoj informacijskih tehnologij vas vabi, da se udeležite delavnice »Zbiranje sredstev za nevladne organizacije s pomočjo množičnega financiranja crowdfundinga«.

 

V Slovenskih Konjicah bo delavnica organizirana v torek, 22. 10. 2013,ob 17. uri, v prostorih Mladinskega centra Dravinjske doline, Žička cesta 4a.

 

Crowdfunding ali množično financiranjeje kolektivna akcija zbiranja finančnih sredstev v podporo projektov posameznikov ali organizacij. Zbiranje sredstev se izvaja prek spletnih platform ali v živo. V Sloveniji je takšna oblika financiranja slabo poznana, a ima velik potencial, tudi za nevladni sektor.

Predaval bo dr. Stanko Blatnik, direktor IPAK Inštituta. Predstavil bo idejo crowdfunding-a ter slovensko spletno stran »zazheni.si«, ki bo omogočala tovrstno financiranje.

Udeleženci se bodo v okviru delavnice prav tako seznanili z prihajajočim razpisom Ustanove Modra reka, ki bo namenjen manjšim projektom nevladnih organizacij.

 

Prosimo, da udeležbo sporočite na e-naslov maja@ipak-zavod.si ali na telefonsko številko 03 891 90 40, kjer smo vam na voljo tudi za vsa dodatna pojasnila. Udeležba na delavnici je za predstavnike nevladnih organizacij (društev, ustanov, zavodov) brezplačna. Vljudno vabljeni!

Nazaj
SHIFT + A