Uspešna predstavitev projekta TELI2

V petek, 25. 5. 2018, je v Lenartu v Slovenskih goricah potekala predstavitev rezultatov projekta TELI2 (Transnacionalno izobraževanje o izvajanju programa LEADER). V okviru dogodka smo predstavili rezultate projekta in koristi tako za udeležence izobraževanja kot za organizacije, ki so v projektu sodelovale.

 

V veliko zadovoljstvo nam je bil zelo pozitiven odziv udeležencev dogodka, ki so tudi sami izrazili interes in potrebo po tem, da pridobijo dodatna znanja s področja programa LEADER/CLLD. Upamo, da bomo v prihodnosti podobno izobraževanje, temelječe na rezultatih programa izboraževanja razvitega v projektu TELI2, lahko ponudili tudi slovenskim LAS-om in vsem drugim, ki delajo na področju LEADER/CLLD.

 

Slovenska partnerja v projektu TELI2, Razvojna agencija Kozjansko, vodilni partner LAS "Od Pohorja do Bohorja", in Oddelek za geografijo Filozofske fakultete Univerze v Ljubljani, se zahvaljujeta Društvu za razvoj slovenskega podeželja, Društvu za razvoj podeželja Ovtar Slovenskih goric, udeležencem dogodka in vsem ostalim, ki ste kakorkoli prispevali k izvedbi dogodka.

 

Več informacij o projektu TELI2 lahko najdete na spletni strani projekta: http://teli2.eu/

 

 

Nazaj
SHIFT + A