Tečaj hitrega branja

Tečaj je namenjen vsem, ki želite izboljšati svojo učinkovitost in izboljšati uspešnost pri delu in učenju.

 

Naučite se brati hitreje, da vam misli begajo manj in da pri tem obdržite razumevanje prebranega. Branje spremenite v hiter in učinkovit postopek pomnjenja in učenja strokovne literature, časopisov in drugega gradiva ter zmanjšanja kupov dokumentacije, ki jo boste lahko predelali hitreje.
S pridobljenim znanjem boste lahko izboljšali koncentracijo in učinkovito obdelavo večjega števila informacij.

 

V petek, 25. in v soboto, 26. oktobra, na Razvojni agenciji Kozjansko, Ulica sklad. Ipavcev 17, Šentjur (II. nadstropje).

 

Spoznali in preizkusili boste:

  • kako za 50 % in več povečati hitrost branja,
  • kako optimizirati delo z informacijami,
  • kako izboljšati učenje in pomnjenje,
  • kako do največje možne mere izostriti spomin,
  • kako sprostiti svojo ustvarjalnost in organizirati zamisli,
  • kako zelo hitro zbrati in razjasniti misli ter zamisli,
  • kako beležiti opombe ter učinkovito in z lahkoto oblikovati zapiske,
  • kako si sproščeno zapomniti katero koli pisno gradivo na nov, preprost način,
  • strategije za obdelavo informacij.

 

V prvem delu se boste naučili, kako brati 50% hitreje z manjšim razumevanjem. Preko vaj (različnih tehnik hitrega branja) se boste dotaknili mej svojih sposobnosti in ugotovili, kako jih lahko presežete! Z osvojenimi tehnikami boste lahko najmanj 50% hitreje brali časopis, dopise, različna navodila in literaturo s katero se dnevno srečujete. Kdor hitreje bere ima na voljo več časa za druge stvari. To vas bo naredilo bolj konkurenčne in uspešne tako v službi kot pri študiju.
 

V drugem delu se boste naučili, kakšni so načini, da si zapomnimo več, koliko informacij sploh lahko sprejmemo naenkrat, kdaj in kako se je najbolje in najbolj produktivno učiti, kako narediti dobre zapiske iz katerih si boste zapomnili največ.


Cilj tečaja je, da se skozi vaje naučite uporabljati tehnike hitrega branja, ki vam bodo koristile v prihodnosti, v različnih vsakodnevnih situacijah.

 

Prijave do zapolnitve mest oz. najkasneje do ponedeljka, 21. 10. 2013. Tečaj bomo izvedli ob prijavi najmanj 10 udeležencev.

 

 

Več informacij na tel: 031/606-842 (Lara Žmaher) ali e-naslov: lara.zmaher@ra-kozjansko.si 

 

Kdo izvaja delavnico?

Maja Milojković, andragoginja, NLP Coach ter od INLPTA, NLPAED in ILE certificirana Learning Coach, ki skrbi za organizacijo in izvedbo izobraževanj na Inštitutu za nevro – lingvistično programiranje (www.nlpi.si).

 

Cena tečaja:

122,00 € z DDV (vključuje gradivo ter okrepčilo med odmori).
Poravna se najkasneje en dan pred pričetkom tečaja na RA Kozjansko, Ul. skladateljev Ipavcev 17, Šentjur, TRR: 01320 – 6030215219 (zadeva: Hitro branje).

 

 

Razvojna agencija Kozjansko

 

Lara Žmaher

031/606-842 ali

lara.zmaher@ra-kozjansko.si

 

 

Nazaj
SHIFT + A