Šentjursko na treh lokacijah sejma Turizem in prosti čas

Gospodarsko razstavišče v Ljubljani bo od 28. do 31. januarja v znamenju turizma in kulinarike. Sejem Alpe-Adria: Turizem in prosti čas je osrednji turistični dogodek regije Alpe-Jadran, ki vključuje turistično ponudbo regije pa tudi bolj oddaljenih destinacij.

 

Občina Šentjur bo zastopana kar na treh lokacijah. In sicer se bo prvi dan sejma predstavilo Planinsko društvo Šentjur na stojnici Planinske zveze Slovenije, v stekleni dvorani se bodo ves čas sejma v okviru Turistične zveze Slovenije predstavili Društvo Izviri Dobrina ter TOD Ponikva skupaj s ponudbo Rosandinih dobrot in orehovih izdelkov ekološke kmetije Rečnik-Pekošak ter Guzajevih taborov in izletov po Kozjanskem zavoda Sama Navitas.

 

V soboto pa se bo v marmorni dvorani v okviru RDO Dežela Celjska predstavil še Turistično-informacijski center občine Šentjur z animacijo Blažeta in Nežice, Društvo Izviri Dobrina pa bo za Grajsko učno pot Žusem na osrednjem prireditvenem prostoru ob 14.00 prejelo priznanje za Regijsko Naj pot 2014.

Nazaj
SHIFT + A