Mladi - Rifniške zvezde vabijo - sprememba termina

Mladinska skupina Rifniške zvezde je v sklopu programov Mladi v akciji, v sodelovanju z Zavodom ETNO-EKO, prijavila mladinsko pobudo »Skrivnosti rifniške zvezde«. Cilj pobude je obuditi arheološko najdišče Rifnik pri Šentjurju in pri tem mladim predstaviti zaposlitvene ter podjetniške priložnosti, ki jih ponuja kulturna dediščina.

 

V okviru projekta pripravljamo delavnice pisanja in vodenja projektov ter delavnice prepoznavanja in razvijanja podjetniških idej. Spoznavali bomo svet interpretacije dediščine in na podlagi arheoloških virov poizkusili obuditi način življenja na Rifniku.

 

K sodelovanju smo povabili strokovnjake z različnih področij (projektnega dela, arheologije in interpretacije dediščine), ki nas bodo pri našem delu strokovno usmerjali.

 

V kolikor:

  • se radi družite, zabavate in ustvarjate,
  • vam je blizu arheologija, zgodovina in dediščina,
  • radi fotografirate in snemate zanimive dogodke,
  • vam je blizu grafično oblikovanje,

 

in bi se želeli skupaj z mladimi iz Šentjurja in okolice lotiti izvedbe zanimivega projekt, vas vabimo, da se nam pridružite.

 

Prva možnost za spoznavanje in skupno druženje je že v torek 7. 2. 2012 ob 16.00 v prostorih RA Kozjansko (Šentjur), na srečanju projektne skupine. Tu bomo pregledali cilje in aktivnosti projekta, povedali svoje želje in pričakovanja ter v skladu z njimi razdelili prve naloge. 

 

Zaradi vremenskih razmer prestavljamo prvi sestanek mladinske pobude "Skrivnosi rifniške zvezde" na četrtek 9. 2. 2012 ob 16.00 v prostorih RA Kozjansko.

Upamo, da se nam takrat pridružite.


Pridružite se nam, zanimivo bo!

Več o projektu na spletni strani www.asmokajetno.com.


 

Nazaj
SHIFT + A